Хороскопи за март 2019Гледай в youtubeХороскопът за март 2019 година поднася изненади във всички сфери на живота. За съжаление, не всички ще бъдат радостни, затова трябва да се въоръжите с търпение. В началото на пролетта са възможни проблеми с получаването на пари, но всички те са разрешими. Важното е да не драматизирате ситуацията и да контролирате емоциите. Ако се втурнете след големите пари, може да загубите това, което сте спестили.
Ще се наложи да работите не само много, но и на всички възможни "фронтове". Хороскопът не ви съветва да се захващате за всичко, на веднъж, иначе ще се разболеете и ще се скарате с близките си. А защо? Защото постоянно закъснявате от работа, забравяйки за дома и семейството си.
Романтиката в любовта все още е валидна, от времената на Ренесанса до днес. Затова, през март 2019 година трябва да станете по-нежни и чувствени в отношенията си към избраника/цата. За да запазите съюза си трябва да сдържате ревността, гнева и обидите. А и да не забравяте, когато общувате бъдете оптимистично настроение и с добро чувството за хумор.
Хороскопът препоръчва сериозно да се замислите за това, което не се купува с пари. Разбира се, това е здравето. Хранете се правилно, занимавайте се със спорт, така ще можете да посрещнете пролетта в отлична физическа форма. Не си и помисляйте да се сложите на жестока диета, защото ще увредите стомашно-чревния си тракт. През март 2019 година трябва да започнете занимания с дихателна гимнастика, йога и фитнес. Всичко това ще ви помогне да запазите духа си бодър, а фигурата - красива.

Хороскоп март 2019 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година препоръчва Овните да преразгледат своите принципи и да определят приоритетите си. Полезно е да се промените вътрешно, да се заемете с духовно развитие и тогава успехът във всички начинания няма да ви накара да чакате. Овните не трябва да мързелуват, дори и в дребните дела, за да постигнат желания резултат. През март се откажете от вредните си навици, отдайте се на спорта и на здравословния начин на живот. Очакват ви големи дела, само вдигнете главата и смело напред!
Не е желателно Овните да изразяват бурно своите чувства в любовта.

Хороскоп март 2019 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Телците да живеят и да се радват на всичко, което съдбата им подарява. Ако искате да се развличате и да си почивате, добре! Колкото и да е странно, но вие сами ще започнете да творите чудеса, без чужда помощ. Желанията на Телците ще се сбъдват със скоростта на реактивен самолет. Между другото, нищо не пречи да скочите с парашут или да се отправите на околосветско пътешествие с приятели.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Телците да бъдат емоционално сдържани.

Хороскоп март 2019 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Близнаците да запазят душевното си състояние и да не се предават. Ако поискат, могат да станат лидери във всяка ситуация, важното е да не снижават темпото, да бъдат смели и да преодоляват всички препятствия по пътя си. Близнаците трябва да се движат уверено към набелязаните цели, да не се оглеждат назад.
Близнаците не трябва да игнорират домашните и битовите дела през март. По-често общувайте и се съветвайте с роднините, за да реализирате плановете си.

Хороскоп март 2019 за РакГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година предсказва на Раците активен начин на живот. Общуване, запознанства и бурни компании ще заемат цялото ви пространство, което ще се окаже полезно за саморазвитието ви. За съвети при вас ще идват колеги, не им отказвайте и им подскажете как да постъпят в трудни ситуации. Раците трябва внимателно да премислят всяка своя дума, за да не навредят на собствената си репутация.
През март на Раците може от сърце да им завидят – енергията ще прелива. Ще бъдат изпълнени със сила, вдъхновение и творчески таланти.

Хороскоп март 2019 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава на Лъвовете приказно богатство. Парите ще се сипят по пищната ви грива, а вие трябва да ги разпределите правилно. Между другото, при вас ще се появи и свободно време, колкото си искате, а това означава, че можете да си починете и да се срещнете с приятели. Важното е Лъвовете да бъдат много усърдни с веселието и съблазните. Желанията ще се сбъднат, не прибързвайте със събитията.
През март Лъвовете ги очакват многобройни срещи и бурни компании. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които кардинално ще повлияят на вашата съдба.

Хороскоп март 2019 за ДеваХороскоп март 2019 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава успешен, във всички отношения, месец на Девите. Докато си наумите желанието и то ще се изпълни. Девите през март ги очаква увереност във всичко, самообладание и, най-важното, усещане за комфорт. Важно е да не стоите безучастни пред трудностите, а с твърди крачки да вървите към набелязаните цели.
Приятни промени се очакват в деловата и в личната сфера. На Девите ще им предложат сътрудничество, нови проекти и задачи, които ще им открият перспективи.

Хороскоп март 2019 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година настоятелно препоръчва на Везните да променят външния си вид. Стига вече сте пестили от гардероба, здравето и удоволствията. Още повече, че през този месец, буквално, ще ви засипят с комплименти и покани за срещи. Ако тръгнете на шопинг е по-добре да бъде, когато Луна нараства (от 17 до 30 март). През този период ще купите всичко, което наистина ще ви бъде от полза.
Везните могат да очакват благополучие в бита и във финансите. Всичко планирано ще се реализира бързо и в срок. Особено, ако се отнася до ремонт, препланиране или преместване в друго жилище.

Хороскоп март 2019 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година обещава на Скорпионите чудесно, емоционално настроение. Благодарение на позитивизма, ще успеете да се реализирате и да заредите с енергия околните. Важното е, че вие имате всичко, за да реализирате големи постижения – и сили, и желание, и време. Постарайте се да изгладите отношенията с приятелите и роднините, не се стеснявайте да търсите съвети и да се стремите към комфорт у дома.
На Скорпионите, през март, ще им се иска леко да си починат.

Хороскоп март 2019 за СтрелецГледай в youtube  Хороскопът за март 2019 година обещава нарастване на авторитета на Стрелците. Но за това е нужно да се постараете да се промените самите вие и да промените възгледите си за живота. В началото на пролетта ще станете популярни и знаменити. Благодарение на това, Стрелците ще успеят успешно да решат сегашните си проблеми.
Ако главата ви е пълна с грандиозни идеи, то през март трябва непременно да ги реализирате, защото могат да станат неактуални.

Хороскоп март 2019 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Козирозите да се вслушват не само в интуицията си, но и да не игнорират знаците на съдбата. Сънищата през този месец също ще се окажат предсказателни, затова се старайте да ги запомнят и правилно да ги тълкувате. Те ще ви пазят от грешки и многобройни проблеми.
Козирозите ще срещат доста препятствия и неуспехи в работната сфера. Дори личният живот през март ще се окаже не така безоблачен, както сте си мислили.

Хороскоп март 2019 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Водолеите да положат усилия, за да направят промени в живота си. И не говорете, че нямате сили и възможности. Обратно, през този месец ще имате много възможности да преуспеете във всички начинания и да станете „герои“. Водолеите ще бъдат толкова активни и делови, че другите ще изпаднат в недоумение защо преди не са виждали тези качества?
Финансовите проблеми през март, Водолеите ще могат да решат с един древен способ – пестене! Ето тогава нито криза ще усетите, нито ще има загуби.

Хороскоп март 2019 за Риби Гледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава на Рибите разрешаване на стари проблеми и мъдър подход към новите въпроси. Ще има много трудности, но по този начин съдбата ще ви провери за издръжливост. Всичко, което вие поискате и към каквото се стремите, ще се сбъдне. Не се страхувайте да питате за всичко всички, което ви вълнува. Ако Рибите през март бъдат уверени и смели, ще се измъкнат от всяка ситуация, при това без неприятности и катаклизми.