Хороскоп март 2019 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Козирозите да се вслушват не само в интуицията си, но и да не игнорират знаците на съдбата. Сънищата през този месец също ще се окажат предсказателни, затова се старайте да ги запомнят и правилно да ги тълкувате. Те ще ви пазят от грешки и многобройни проблеми.
Козирозите ще срещат доста препятствия и неуспехи в работната сфера. Дори личният живот през март ще се окаже не така безоблачен, както сте си мислили.

Значи, необходимо е да си поставите приоритети и активно да се заемете с нови дела. Важното е да не мързелувате и да не се надявате на късмета, защото може да загубите всичко за секунди.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Козирозите да се отнасят внимателно към домашните и битовите въпроси. Материалната ситуация също ще се окаже на минус, затова работете усърдно. Но, ако ви връхлетят нови проблеми, то пуснете в ход своята кипяща енергия и калкулатора. Тогава има шанс да излезете от най-трудните моменти, при това без морални и финансови загуби.
Хороскопът за март 2019 година съветва Козирозите да се вгледат в своето обкръжение. Някой от приятелите ви не е толкова надежден и открит, както по-рано. А и общи интереси вече нямате. Научете се да се разделяте без разправии с тези, с които вече не вървите по обща пътека. Затова пък, с роднините, през март Козирозите трябва да се сближат. Самотните Козирози в края на март 2019 година могат да срещнат своята половинка и да планират официално обвързване.
Хороскоп за март 2019 за жените Козирози
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Козирози изпълнение на най-съкровените им желания. Вие ще повярвате в чудото, когато видите, как бързо се осъществяват мечтите ви. Само не изпускайте нужните моменти, не се оглеждайте назад и действайте смело. Колкото по-уверени бъдат Козирозите, толкова по-успешно ще се подреди животът им.
В началото на март, Козирозите могат да се включат в конфликт с нечестни и користни личности. Не се водете по акъла им, отстоявайте своите принципи и тогава, дори конкурентите ще погледнат на вас с възхищение.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на жените Козирози да се разходят по магазините и да си купят всичко необходимо за дома. И не е задължително да се ограничават с познатите молове, могат да разгледат и в интернет. От битова техника до телефон, последен модел, всичко можете да намерите тук!
В края на март 2019 година не е желателно Козирозите да се заемат с решаването на въпроси с недвижими имоти и други имущества. Бъдете реалисти, не се задълбочавайте в света на илюзиите. Месецът е изключителен за творчество! Не губете вдъхновението си и работете с жар.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Козирози
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Козирози незабравим и ярък месец. Пролетта ще ви зарадва с нови идеи, впечатления и срещи с интересни хора. Без съмнения можете да сключвате сделки, договори и да си сътрудничите със западни партньори. Ако Козирозите отдавна искат да сменят сферата си на дейност, то е дошло време да реализират желанието си. И не се страхувайте да ходите на интервюта, вие ще се справите успешно с поставените задачи и ще утвърдите своя авторитет на професионално ниво.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на мъжете Козирози чести командировки и пътувания по лични дела. Ще ви изпратят дори зад граница, където можете да установите делови връзки. Събирайте нова информация, учете се и се настройвайте за абсолютно нова работа. Още повече, че ще има много варианти, вие само трябва да изберете свободната позиция, която искате.
През март 2019 година на Козирозите ще им се наложи да се занимават с технологии, научни проекти, рекламен бизнес и други подобни. Мислите, че няма да се справите? Напразно. Вие ще бъдете толкова мобилни и комуникативни, че бързо ще усвоите всичко, което ви предложат. И още, за вашата активност ще ви платят и прилични пари!
Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Козирози да укрепят своя авторитет сред приятелите и колегите. Ако се покажете като истински професионалист, то няма да се отървете от изгодни предложения. Желателно е да не се стеснявате от своите успехи и да споделяте опита си с тези, които са по-млади и са в по-начален стадии на своето професионално развитие.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Козирог
Хороскопът за март 2019 година предсказва стабилна финансова ситуация при Козирозите. Но това положение може да се разклати за минути, ако станете непрактични и непестеливи. За да получите желаната сума, трябва да работите за двама. Не са изключени неочаквани приходи, изгодни вложение и изплащане на компенсации за предишни проекти. На Козирозите, занимаващи се с частен бизнес, ще им се получи така изкусно да организират търговията, че приходите да се окажат много високи. Финансовите харчове ще бъдат свързани с пътувания, дома и семейните дела. В края на март 2019 година не позволявайте на никого на наднича в джоба ви.
Хороскопът за март 2019 година съветва Козирозите да не вярват на всички по ред, дори ако работата намирисва на печалба или висока кариера. Решенията взимайте само след предварително обмисляне. А обещанията игнорирайте.
Козирозите, които са началници трябва да разчитат на собствените си сили и възможности. Дори, ако деловите партньори многократно са доказвали своята надеждност в комерсиалната сфера. Не са изключени затруднения при командировките, а също и при сътрудничеството с нови, задгранични фирми. През март 2019 година едва ли ще получите всичко в срок и в нужното количество. Конкурентите ще направят всичко възможно, за да ви избутат от правилния път.
Кариерният хороскоп за март 2019 година не съветва Козирозите да се заемат едновременно с няколко дела. Така не само че няма да успеете с нищо, но и основателно ще се уморите. В колектива е нужно да бъдете уверени и да не „сваляте летвата“. Разбира се, тук е неуместна арогантността, но и да „вървите по гайдата“ на колегите си, също не е редно. През март Козирозите ще получат много нова информация, която ще се наложи да сортирате.
Старайте се да заобикаляте отдалече сплетните и интригите. Най-добре се заемете с това, което спешно се изисква от началството. През март 2019 година Козирозите трябва да контролират както производствения процес, така и своите бурни емоции. Не са изключени проверки, юридически грешки и отчети.
Здравето на Козирозите през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година съветва Козирозите да се погрижат за състоянието на кожата си. Като правило, в началото на пролетта нагло ви връхлитат всякакви болести. Но, ако на време се обърнете към дерматолог, който да ви изпише правилно лечение, ще можете да избегнете проблемите. А и да станете сто пъти по-привлекателни.
За косата и ноктите също трябва да се погрижите. Март е месецът на преобразяването и романтичните запознанства, побързайте да станете още по-съблазнителни за противоположния пол. Козирозите са изпълнени със сили и енергия, а това означава, че ще преодолеят неприятностите. Може да се запишете за спорт, масаж или източни танци. Важно е да не претоварвате организма, както физически, така и морално.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Козирозите да се запознаят с новите неща в медицината и козметологията. Единствено не се занимавайте със самолечение, дори и да изучите цялата медицинска енциклопедия или да се консултирате с някого в интернет. Не си поставяйте сами на себе си диагноза, защото може да бъде грешна. Най-добре е Козирозите да се запишат за преглед при лекар специалист, за да назначи ефективно лечение.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Козирог
Любовният хороскоп за март 2019 година не съветва Козирозите да говорят прекалено много за личния си живот с околните. Нека те се измъчват с догадки, а вие си останете безмълвни. Разбира се, не трябва да мълчите само да се оглеждате, но и не е прилично да говорите безспирно за чувствата си. Дори, ако отношенията с избраника/цата невинаги са хармонични и ви се иска да се оплачете на приятелите си за неразбирането. Само двамата с партньора/ката, Козирозите ще успеят да решат всички проблеми, а и да укрепят отношенията си. Вгледайте се един в друг с влюбени очи, както преди, тогава светът ще се преобърне и душата ви ще се изпълни с щастие.
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Козирозите меланхолия и депресивно състояние. Възможно е честите спорове с избраника да са ви довели до „точката на кипене“. Опитайте се да се настроите на позитивна вълна, особено, ако чувствата са искрени и взаимни. Целувките и нежните обятия са способни да направят много. Казвайте си един на друг всичко, от което ви боли и ви пречи да внесете хармония в отношенията. От всяка ситуация има изход, ако се захванете с нея заедно.
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Козирозите ухажори, които ще ги преследват навсякъде. Разбира се, не трябва да нагрубявате тези хора, но е коректно да им дадете отпор. Особено, ако ви звънят и денем и нощем, домогват се до вас и демонстрират симпатията си пред вас пред всички. Козирозите през март трябва да се погрижат за нервната си система. Не позволявайте на никого да ви манипулира, още повече да рови в душата ви.