Хороскоп март 2019 за СтрелецГледай в youtube  Хороскопът за март 2019 година обещава нарастване на авторитета на Стрелците. Но за това е нужно да се постараете да се промените самите вие и да промените възгледите си за живота. В началото на пролетта ще станете популярни и знаменити. Благодарение на това, Стрелците ще успеят успешно да решат сегашните си проблеми.
Ако главата ви е пълна с грандиозни идеи, то през март трябва непременно да ги реализирате, защото могат да станат неактуални.

В началото довършете всички стари проекти, за да можете уверено да се заемете с новите дела. Хороскопът за март 2019 година предсказва на Стрелците съдбоносни запознанства, стабилност с парите и кариерно израстване.
Дори, ако през март се появят трудности с парите, не бързайте да взимате кредит или да влизате в дългове. Скоро ситуацията ще се нормализира, трябва само малко да изчакате. Важното е да не се съблазнявате от скъпите и ненужни покупки. Те могат основателно да разклатят бюджета ви.
Хороскопът за март 2019 година обещава на Стрелците среща с любим човек. Ако спрете да флиртувате и да преследвате идеала, ще създадете устойчиви отношения с новия си избраник/новата си избраница. Независимо от това, че ухажорите кръжат около вас като „мухи на мед“, вие можете да им откажете. Вниманието на Стрелците, през март, трябва да бъде съсредоточено върху хроничните заболявания.
Хороскоп за март 2019 за жените Стрелци
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Стрелци да бъдат много сдържани и да се абстрахират от конфликтните ситуации. Месецът е отличен за оправяне на отношенията, а също и за домашните дела и усъвършенстване на интериора. Може да купите мебели, аксесоари и полезни вещи за бита. И цената ще се окаже достъпна, и качеството ще бъде добро!
През март, жените Стрелци ще се почувстват неуверени и слаби, което ще наруши много от плановете им. Но това, до голяма степен, зависи от разположението на планетите. За да постигнат благополучие и душевно равновесие, трябва да споделят с близкия си човек мислите и страховете си. Не е изключено да получите морална подкрепа от неочаквано място.
Хороскопът за март 2019 година обещава на жените Стрелци много впечатления от пътешествие на което ще се отправят. Вие отдавна сте планирали това пътуване, затова почивката ще се окаже възхитителна във всяко отношение. А и настроението ще стане по-позитивно, което ще ви помогне да се отървете от пролетната депресия. В края на март очаквайте голям приход. Смело се запознавайте с хора, особено, ако вашите интереси и жизнените ви принципи съвпадат.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Стрелци
Хороскопът за март 2019 година предсказва на мъжете Стрелци доста промени в живота. Ще ви съобщят нещо невероятно, след което ще искате да промените и работата си, и личния си живот. Възможно е да се наложи да се преместите в друг град или друга страна. Постарайте се да намирате плюсове във всичко, с което се сблъсквате. Дори в началото да не ви е леко, след това съдбата ще ви възнагради с щедри подаръци.
През март Стрелците ги очаква нов и мащабен проект, с който трябва да се заемат на секундата. Той ще „мирише“ на добри пари, слава и признание от колегите. Само отчитайте всички дреболии в тази работа, за да я изпълните отлично. Не е желателно да се заглеждате по по-успешните партньори. Вие и сами можете да постигнете това, с което сте се захванали.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Стрелци да не влизат в конфликти и спорове, особено с висшестоящи хора и с такива, които служат за пример. За съжаление, дори дребните спорове могат да прераснат в огромен скандал. Стрелците трябва да бъдат отстъпчиви и меки, за да се изолират от негативните емоции.
През март 2019 година забележително ще премине работата, на която, Стрелците разчитат от дълго време. Най-накрая ще получат не само висок резултат, но и прилични пари. Важно е да не спират на един проект, а да се движат напред. Знанията и опита са си ваши, не зависите от другите.
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Стрелци ярък и многопластов месец, когато могат да постигнат всичко, което душата им пожелае. В колектива ще се появи млад сътрудник, с когото не е изключен роман. Но всичко ще зависи от вас. Ако търсите приятелство, тогава се ограничете само с такива отношения.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Стрелец
Хороскопът за март 2019 година обещава на Стрелците отлична финансова ситуация. Разбира се, ще се наложи да се охарчите за някои вещи, но това няма да се отрази драстично на бюджета ви. Основната част от средствата ще отидат за децата, за лечение, за учене и за придобивки за дома. През март Стрелците могат да получат примамливо предложение, но трябва да го разгледат внимателно. Ако идва от близък приятел, може да се доверите, но, ако е от малко позната личност, по-скоро е авантюра. Не се втурвайте след големите пари.
Март 2019 няма да донесе много успехи на Стрелците, но ще създаде предпоставки за това. Важно е да направите внимателен анализ на всичко, което сте направили и да набележите плановете за бъдещето.
Време е началниците Стрелци да се замислят да реконструират своя бизнес, а също и да вземат на работа нови и креативни сътрудници. Кариерният хороскоп за март 2019 година обещава глобални перспективи, но няма да бъде излишно повишено внимание към дребните детайли. Желателно е да действате премислено и да не преследвате завоалираните приходи. Благодарение на своята упоритост и квалификация, Стрелците ще успеят да постигнат небивали висоти в кариерата. Още повече, че Меркурий ще ги подкрепя в делата и ще привлече на тяхна страна надеждни партньори, и ще открие много перспективи.
Не се препоръчва на Стрелците да спорят и да се конфронтират с началниците. Всички молби и желания изказвайте без излишни емоции. Иначе, сами ще си подложите „динена кора“. Хороскопът за март 2019 година съветва да се занимавате с това, което ще ви донесе творческа мотивация. Не крийте способностите си и сами организирайте своята дейност. Възможни са непредвидени обстоятелства, които ще ви вкарат в безизходица. Ако имате възможност, починете си сред природата с приятели и с книга в ръка.
Здравето на Стрелците през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година съветва Стрелците да използват закалителните процедури, за да укрепят здравето си. Вземете си абонаментна карта за басейн. Лечебната кал и минералните душове ще ви бъдат от полза и ще повишат имунитета ви. Настроението ви ще стане доста по-бодро и оптимистично. А и кожата ви видимо ще се подмлади.
В средата на месеца, Стрелците ще бъдат притиснати от дребни признаци на депресия и тъга. Спрете да се измъчвате и се вземете в ръце, иначе стари заболявания ще напомнят за себе си. Още повече, че наоколо е толкова интересно, позитивно и светло. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Стрелците да се запишат за фитнес, танци или да си купят абонаментна карта за тренажорна зала. Тъгата и апатията ще отстъпят, ако им дадете уверен отпор.
В края на март не е желателно Стрелците да планират хирургични операции, козметични процедури и кардинално лечение. Само в най-крайни ситуации може да се съгласите на всичко това, иначе, ще получите голям „букет“ от усложнения и проблеми.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Стрелец
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Стрелците остър, в емоционален план, месец. Ще ви се наложи да контролирате своите чувства, думи и поведение, за да не влезете в горещи разпри. Раздразнителността и импулсивността ескалира, затова бъдете много внимателни при общуването си с хората. Добре е понякога да оставате насаме със себе си, за да се успокоите вътрешно и да не създавате ураган от собствените си емоции. Като цяло, март 2019 година ще премине чудесно за Стрелците. Много ще решат да сключат брак, а някои ще поискат да скрепят отношенията си с брачен договор. Изберете това, което искате, не слушайте съветите на околните.
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на Стрелците лек флирт, служебен роман и много романтика. Ако не сте настроени за здрав съюз, не бързайте да предлагате брак. Още повече, че в момента, около вас, се носят доста интриги и авантюри. Интимната близост ще подари на Стрелците незабравими усещания, особено, ако семейният ви живот се е „пропукал“ и сте забравили какво е това разнообразие в леглото.
В края на март 2019 година роднините или приятелите на Стрелците могат да ги запознаят с човек, който веднага да им хареса. Не се отказвайте от срещите, защото те няма да ви задължат да отидете бързо в съвета.