Хороскоп май 2019 за РибиГледай в youtubeРибите не умеят да летят, но именно това им се иска да научат през май 2019 година. Между другото, всичко се получава при наличие на желание, увереност и грамотни учители. Вие ще срещнете истинската любов, ще се изкачите по кариерната стълбица и ще бъдете в небесата от щастие.
Хороскопът за май 2019 година предсказва на Рибите небивало по-рано чувство. Вие ще се влюбите така страстно и, по-важното, взаимно, че дори външно ще се промените към по-добро. Ще отслабнете, ще се подмладите и ще се отправите на пътешествие, естествено, не сами, а с избраника/цата. В материален план всичко ще се получава добре, парите ще потекат като река, но се постарайте да бъдете практични в покупките.

Нужно е да се пазите от мошеници и авантюристи. Могат така лесно да ви завъртят на пръстите си, да ви съблазнят с някаква противозаконна дейност, че няма да можете и да се опомните. Единствено в семейния живот няма да срещнете проблеми. Отношенията със съпруга/та ще бъдат невероятни, ако не забравяте за романтиката и често признавате любовта си, а също и организирате приятни изненади.
Хороскопът предсказва добро здраве, ако избягват риска, екстремността и не игнорират елементарните мерки за безопасност.
Хороскоп за май 2019 за жените Риби
Хороскопът за май 2019 година съветва жените Риби по-често да се вслушват в интуицията си. Колкото по-прозорливи бъдете, толкова по-лесно ще избегнете неприятностите. Постарайте се да се ориентирате не само на себе си, но и на постъпките на другите хора. Възможно е някой да стане пример на подражание за вас. А, ако с някой от приятелите си, вече не сте достатъчно близки, не е нужно да съжалявате за раздялата.
В началото на месеца ще се наложи да изслушвате откровенията на някои от роднините. Какво пък, проявете неподправен интерес към това, което ще чуете. А искрените признания запазете в тайна от другите хора. Възможни са трудни ситуации в службата и с получаването на финансите. Ще ви бъде необходима не само издръжливост и предишен опит, но и помощ от влиятелни лица.
Хороскопът съветва жените, които имат деца, по-често да общуват с тях. При това, не само за ученето и оценките. Дори, ако сте твърде заети с работа или с личния си бизнес, все пак се постарайте да се сближите с детето, а също и да разберете с кого дружи, в каква извънкласна дейност иска да се запише и други подобни.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Риби
Хороскопът препоръчва на мъжете Риби да започнат обучение, да усвоят още една професия и да посещават различни тематични семинари. Що се отнася до парите, те ще ви стигнат за всичко. В краен случай, заемете неголяма сума от роднини. Не е желателно в началото на месеца да подписват договори, да сключват сделки и да оформят важни документи.
Старите методи на работа вече не са актуални, затова Рибите трябва да се стремят към новостите, към креативното и към всичко онова, което ще им помогне да внедрят талантите и енергията си, без загуби. Ако имате възможност, използвайте като пример проектите на колегите и не се притеснявайте да искате тяхната подкрепа.
Хороскопът препоръчва да не работите прекалено активно, особено физически. На Пълнолуние (19 май) бъдете особено внимателни, за да не попаднете в неприятна история. Старайте се да се усамотявате, да си почивате и бъдете много сдържани в емоциите.
Що се отнася до финансите, не е изключен бонус или увеличение на заплатата. Възможно е да получите добри доходи от хоби, което, по-рано, ви се е струвало само увлечение. Оказва се, че е станало изгодно занимание. Рибите трябва да избягват всячески финансовите вложения, оставете това за началото на лятото.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Риби
Хороскопът обещава благоприятно финансово положение. Макар че, на стабилност могат да разчитат само тези, които вече са завършили старите си проекти. Всичко ново и трудоемко не е вашето. Опитайте се първо да оправите делата от които по-рано сте се отказали, защото са ви се стрували банални. Ако не умеете да пестите, обърнете се за съвет към приятели или роднини, които, по някакъв начин, успяват да запазят материалното си положение в прекрасно състояние. Не взимайте банкови кредити.
Май е идеалното време за отпуска. Ако Рибите, все още не са почивали, то трябва бързо да се ориентират към това. Тръгвайте към някой курорт и си починете добре. А ще бъде най-добре, ако съвместите полезното с приятното, т.е. и да поработите. Например: да държите връзка с партньорите през интернет. Колкото по-инициативни и прогресивни бъдат Рибите, толкова по-бързо ще преодолеят всички трудности в професионалната сфера.
В средата на месеца Рибите ще имат доста планове и трябва да обмислят добре всичко, до най-дребните детайли. Възможни са интересни предложения, преговори, преместване. Не отказвайте да заминете зад граница, там е възможно да сключите дългосрочен договор.
Кариерният хороскоп съветва служителите Риби да бъдат не само отговорни, но и пунктуални. Вие вече нееднократно сте получавали забележки за закъсняването ви за работа, не „настъпвайте греблото“ повече. Важното е да бъдете позитивни и да не страните от преките си задължения. Мислете оригинално, действайте стремително и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги. Кариера ще направят смелите и упоритите, а не Рибите, които обичат да спят до обяд.
Здравето на Рибите през май 2019 година
Хороскопът за Риби препоръчва да бъдете внимателни и акуратни във всичко, което може да навреди на здравето ви. Ако водите правилен начин на живот, не се срещате с болни и провеждате профилактика срещу хроничните болести, то целия май ще бъдете в подем. Простудите ще ви заобикалят от страни.
В началото на месеца трябва да изключите употребата на спиртни напитки, за да не попаднете в конфликтни ситуации. В алкохолно опиянение са възможни всякакви инциденти. Внимавайте за храненето си и за онова, което слагате в чинията. Храна трябва да бъде топла, да не е мазна и е желателно да отдавате предпочитание на супите. А, за да не се простудят и да не се разболеят от бронхит, Рибите трябва да се откажат от студените напитки, да не простудят гърлото си.
Хороскопът предсказва на Рибите снижаване на активността, апатия и умора. Това ще се случи в края на месеца, затова не претоварвайте организма си с тренировки, работа и тежка храна. Обратно, за натрупване на енергия правете релаксиращи сеанси и духовни практики.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Риби
През май 2019 година, Рибите ще търсят внимание и романтика. Какво пък, тогава бъдете инициативни, не се задълбочавайте само в работата. По-често ходете по купони, завързвайте запознанства и реализирайте своите желания. Не е изключено, Рибите да срещнат своя човек по време на далечно пътешествие.
Любовният хороскоп за май 2019 година обещава на Рибите много изненади и незабравими срещи. Някоя от тях ще бъде съдбоносна, но това предстои. Важно е да не се разсейвате, бъдете съсредоточени и съвършени. А и не преследвайте онези, които са останали в миналото ви. Чувствата вече са се изживели, а любовта няма как да я върнете.
Семейните Риби, през май, трябва да акцентират вниманието си върху домашните дела, ремонта и битовите проблеми. Те са се натрупали предостатъчно, време е да се справите с тях. Има възможности да организирате личния си живот както на вас ви се иска, само се хванете за това с двете си ръце. Няма да мине без спорове и разправии със съпруга/та, както предсказва любовният хороскоп за май 2019 година за Риби. Но не трябва да игнорирате претенциите и забележките на половинката си.
През май Рибите трябва да оправят отношенията си с роднините, ако искат да живеят спокойно, без напрежение. За своите внезапно избухнали чувства не трябва да разказвате на всички. Много ще ви завидят, няма да се зарадват на вашия нов роман. Ако сте настроени на официален брак, смело правете предложение на избраника/цата си. Всичко ще премине успешно, не се съмнявайте.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Рибите да отделят повече внимание на партньора/ката си. И това да не бъдат само подаръци, изненади и комплименти. Вероятно, вие отдавна не сте ходили никъде заедно, не сте излизали и дори не сте се разхождали вечер по парка. Струва ви се, че това са дреболии, но те са много важни за укрепване на отношенията.