Хороскоп май 2019 за СтрелецГледай в youtube  Хороскопът за май 2019 година предсказва на Стрелците резки, но приятни промени в личния и в служебния живот. Но, само благодарение на реализирането на собствените планове и желаният, може да се окажете на върха на успеха. Не се страхувайте да бъдете смели, решителни и да проявявате инициатива във всички направления.
През май 2019 година, Стрелците трябва да коригират своя стил. Не оставяйте здравето на заден план. Ако нещо ви безпокои, по-добре се обърнете към лекар и си направете пълни изследвания. Но и всемогъщият шопинг твори чудеса! Време е да се облечете стилно и модно.
Хороскопът съветва по-малко да ревнувате любимия човек. Още повече, че вие сами цените свободата и независимостта. Защо постоянно се съмнявате и се измъчвате с подозрения.

Самотните Стрелци имат всички шансове да срещнат любимия човек. Вие не само ще бъдете щастливи да тичате по срещи, но и в края на месеца ще предложите брак на избраника/цата.
За да излезете от кризисната финансова ситуация, трябва да поискате помощ от роднините. Само не взимайте на заем прекалено голяма сума пари.
Хороскоп за май 2019 за жените Стрелци
Хороскопът за жените Стрелци препоръчва да снижите претенциите, да усмирите капризите и да бъдете емоционално сдържани. Иначе, толкова много неща ще объркате, че до края на лятото няма да можете да ги оправите. В никакъв случай не взимайте решения, когато сте в агресивно и раздразнено състояние. Не влизайте в конфликт с приятели и роднини, защото в гнева си може да наговорите много дивотии.
В средата на месеца не е изключена печалба от лотарията, участия в съревнования и конкурси. Творческите Стрелци ще съберат бурни овации, когато представят пред публика своите шедьоври. Важно е да не го правите само заради парите. И все пак, всичко, което получите, инвестирайте в интересен бизнес.
Хороскопът предсказва не просто участие, а организация на някакво мащабно мероприятие. Това може да бъде семейно тържество, юбилей или празник за малки деца.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Стрелци
Хороскопът препоръчва на мъжете Стрелци да преразгледат своите възгледи за работата. По-точно, ако ви е необходимо повишаване на квалификацията, запишете се на курс. Но, ако основателно ви е омръзнала мизерната заплата, търсете си друго място. Възможно е частният бизнес да ви помогне да измените финансовата ситуация. Макар че, не трябва да разчитате на стремителен успех.
На Стрелците ще им се наложи доста да ходят по определени инстанции, да звънят, да се договарят за срещи. Но не е изключено да се устроите на такова перспективно място, че всички приятели и колеги да ви завидят. Но помнете, че от вас ще се изисква не само отговорност, но и пунктуалност.
Хороскопът съветва да се обръщате за подкрепа към влиятелните хора и то без излишна скромност. Ако вие самите ръководите фирма, бъдете лоялни към сътрудниците си. Защото, в противен случай, реализирането на продукцията няма да даде нужните резултати. Това означава, че е добре да повишите заплатите и да не викате без причина. На Стрелците, които са служителите, ще им се наложи да отстояват своите позиции, за да убедят шефа, че новите методи на работа са по-актуални от старите. Не се страхувайте да спорите, тогава ще ви оценят по достойнство.
В края на месеца, Стрелците ги очакват шокиращи новини, касаещи сътрудничеството. Вие дори няма да повярвате в това, което ви говорят по телефона.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Стрелец
Месец май ще бъде еднообразен в материален смисъл. Уж идват пари, а все ги няма. Позната картинка, която Стрелците са наблюдавали многократно в своя живот. Но това не е страшно. Спокойно работете, не се самонаказвайте и всичко, което сте планирали, ще се получи. А изборът, дали да спестите парите или да похарчите всичко, веднага, е ваш. Важно е да не пестите от подаръци за близките и децата, а също да се заемете с ремонт на колата и битовата техника.
Дори, ако Стрелците не са консервативни натури, това качество трябва да бъде на първо място за тях, през май 2019 година. Друг път за постигане на целите, няма. Особено, ако отдавна искате да направите кариера и да се заемете с нещо ново. Възможни са прилични постъпления в средата на месеца, но парите бързо ще отлетят. Кариерният хороскоп за май 2019 година съветва Стрелците да бъдат трудолюбиви и упорити, за да останат на същото професионално ниво.
Повишавайте квалификацията си, посещавайте семинари и курсове. За да се задържите „над водата“ трябва да бъдете самоуверени, особено, ако сте се насочили към креативни проекти и сте „завързали“ сътрудничество. Хороскопът препоръчва да подходите към работата си не само отговорно, но и да я изпълнявате самостоятелно. Стремете се към това, за което сте мечтали, но и не забравяйте да се занимавате и с миналите, монотонни задачи.
Здравето на Стрелците през май 2019 година
Хороскопът препоръчва да укрепвате имунната система. Независимо от това, че на улицата е пролет и времето е топло, много лесно може да се простудите. Особено, ако не се придържате към режим на хранене, почивка и работа. Пийте витамини, разхождайте се повече и излизайте често сред природата. Стрелците трябва по-малко да седят на компютъра, за да пазят зрението и гърба си.
В средата на месеца, Стрелците ще получат добър ефект след нова козметична маска. Кожата ще стане видимо по-млада, сияйна и здрава.
Хороскопът препоръчва да ограничите употребата на силни напитки, особено кафе и спиртни. Затова пък, без опасения можете да пиете сокове, компоти и вода. Всичко това ще ви бъде от полза и ще изчисти организма ви от токсини. В края на май ще бъде добре Стрелците да посетят сауна и да се запишат на плуване в басейн. Освободете се от тъжните мисли и не губете оптимизма си при никакви обстоятелства!
Любовен хороскоп за май 2019 година за Стрелец
Месец май 2019 година може да се нарече неудачен. И то не само за влюбените Стрелци, но и за семейните представители на този знак. Не трябва да планирате нито брак, нито развод. Всичко това ще ви отнеме много сили и време, а резултатът ще се окаже нулев. Към самотните един съвет: по-често бъдете сред хора. Вероятно е да срещнете своята половинка сред многоликата тълпа.
Любовният хороскоп за май 2019 година съветва Стрелците да намалят своите апетити, амбиции и самоувереност. Най-добре използвайте енергията си за добри дела. В противен случай, конфликтите ще бъдат ежедневни. При това несъществени, заради изблик на емоции. Вечно каращи се партньори е тъжна картинка. Ще бъде добре, през май, Стрелците да се заемат с децата си, които често страдат от липсата на внимание в тези двойки.
Самотните Стрелци, в средата на май ще се влюбят така, че ще забравят за всичко друго на света. Само не е нужно веднага да градите планове за бъдещето, първо добре опознайте избраника/цата, поговорете си на различни теми. Любовният хороскоп за май 2019 година не препоръчва на Стрелците да се обясняват в любов на този/тази, когото още не познават добре. Стремете се към хармонични отношения, работете над тях ежеминутно.
Хармония и радостни събития очакват семейните Стрелци в края на май 2019 година. Вие ще се научите така леко да неутрализирате конфликтите, на което дори възрастните и опитни хора ще завидят. Важно е да разберете, че когато отстъпвате не означава, че се предавате. Обратното, силен и мъдър е този, който пръв тръгва към компромис.