Хороскоп мой 2019 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за май 2019 година препоръчва на Везните да внедряват богатия си опит и по-рано получените знания в новите проекти. Това ще им позволи значително да подобрят професионалното си положение, а също и да придобият вътрешно равновесие. Ситуацията с парите ще се оправи, затова не се ядосвайте на неплатените сметки.
Ако Везните използват силите и енергията си рационално, то много планове и желания ще се сбъднат. В личния бизнес се очакват успехи, което вече ще ви даде финансова увереност и ще открие много перспективи пред вас. Не се страхувайте да сключвате сделки с големи фирми, вие само ще спечелите от едно такова сътрудничество. Повишавайте квалификацията си, учете се и най-важното, не се отказвайте от нищо ново и креативно.
Хороскопът за май 2019 година предсказва романтично запознанство на Везните, които още не са срещнали своя спътник в живота.

Разбира се, още е рано да кажем как ще продължи, но човекът ще се окаже с близки до вашите интереси и възгледи. Трябва да бъдете инициативни, а също и да не забравяте, че искрените чувства се доказват с действия.
Болки в стомаха, червата и сърцето могат да безпокоят Везните. Трябва бързо да отидете до болницата, за да изключите сериозно заболяване. Ако нямате особени проблеми със здравето, то влизайте в спортната зала. А, за да се отървете от излишните килограми, спазвайте диета и се движете повече.
Хороскоп за май 2019 за жените Везни
Хороскопът препоръчва на жените Везни да решават веднага всички възникващи проблеми. Не е нужно да ги поставяте в „дълбокия скрин“, защото те с времето ще напомнят за себе си с все по-голяма сила. Възможно е да не можете да се справите сами с неприятностите, затова се обърнете за помощ към близките си приятели. Едно надеждно рамо винаги ще ви бъде от полза.
В средата на месеца ще ви се иска да се потопите не в настоящето, а в бъдещето. Вие ще започнете да ходите по екстрасенси и магьосници, но бъдете внимателни. Наоколо има доста мошеници, които само ще ви вземат парите и нищо няма да разберете. Сами също не се опитвайте да разгадаете, иначе съдбата ще ви изостави. Но, ако все пак, Везните са много любопитни, могат мислено да програмират своя успех. И да изпратят енергията в космоса, към звездите.
Хороскопът съветва да поставите акцент върху домашните и битовите въпроси. Ядове с децата, грижи, преместване на мебели и ремонт – ето с това ви предстои да се занимавате. При Везните ще се появи неподправен интерес към кулинарията или ръкоделие. Какво пък, това е по-добре, отколкото да седите без да правите каквото и да било, и просто да си мечтаете.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Везни
Хороскопът за май 2019 година съветва мъжете Везни сами да взимат важните решения, а не да прехвърлят своите проблеми на други хора. Разбира се, така е по-лесно, но няма да има ефект. Бъдете много добродушни и отстъпчиви, не лъжете и не бъдете лицемери. С непознатите трябва да бъдете особено внимателни. Има възможност от лъжи и измами.
Везните ще бъдат преследвани от забравата. Ще се наложи да носите със себе си тефтер, за да записвате всичко в него, дори и най-дребните подробности. За съжаление, трудно ще усвоявате новата информация, затова се обърнете за подкрепа към колегите си. В противен случай ще изпаднете в грешки и липса на отчети.
Астрологичната прогноза за мъжете Везни предсказва огромен обем работа, но вие с лекота ще се справите с нея. Дори ще помогнете на колегите си, ако ви помолят за това. Началникът ще назначи Везните за отговорници на нов проект, заемете се с неговата реализация.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Везни
Финансовият хороскоп не обещава на Везните приказен късмет във финансовата сфера, но и глобални загуби не се очакват. За да запазят капитала си и да бъдат на ниво, трябва да си спомнят за тези малки дела, които могат да приведат материалното положение в равновесие. Покупките трябва да бъдат планомерни и обмислени. Ако Везните започнат да пилеят парите, то след това сами ще се обвиняват за своето безхаберие. Едно нещо е да купите подарък на любимия човек, а съвсем друго да прахосате парите си за развлечения или за безполезни вещи. Бюджетът няма да пострада, ако бъдете пестеливи.
Хороскопът съветва да не изпускате тези възможности, които ви подхвърля съдбата. Бъдете дисциплинирани и организирайте нещо, което ще ви доведе до кариерно израстване. Може смело да продавате, купувате или да влагате пари в строителство. През май всички ваши средства ще се запазят и преумножат, само не се страхувайте. Везните, които са бизнесмени не трябва да спорят с партньорите си, иначе конфликтът ще се разрази в огромни последствия. Едва ли ще успеете да оправите ситуацията без намесата на трети лица.
Месецът ще донесе много разочарования и притеснения в професионалната сфера. Но, дори тази песимистична прогноза не трябва да влияе на вашата активност и работоспособност. По-малко се доверявайте на тези, които се опитват да ви избутат от правилния път. Те имат свои цели, вие ваши.
Кариерният хороскоп обещава изгодни сделки и договори със западни партньори. Разбира се, за това трябва бързо и без критични забележки да решите старите проблеми. Не жалете сили и време за всичко това, за да може след това с гордост да се поздравите. Ако сте сътрудници, не забравяйте да се занимавате и с личните, и семейни дела. Работата няма да избяга, а близките ви виждат много рядко.
Здравето на Везните през май 2019 година
Везните трябва да внимават за психическото си състояние. Не са изключени емоционални изблици и неуравновесеност, което може да доведе до вътрешни и външни конфликти. Мигрена, безсъние и болки в стомаха – всичко това, заради нервното напрежение. Ще се наложи да си помогнете с йога, медитация, а също и с аромотерапия.
В средата на месеца трябва по-често да бъдете на улицата, да се разхождате и да се занимавате с активен спорт. Когато поиграете на волейбол или футбол ще се възродите. Намерете време за почивка сред природата или на хижа. Още повече, че времето напълно позволява да се поразсъблечете и да се попечете.
Хороскопът съветва да не пренебрегвате елементарните профилактични мерки и хигиената. Възможни са инфекциозни заболявания, отравяне и възпалителни процеси. А, ако Везните усетят умора, не трябва да се натоварват с тренировки в спортната зала.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Везни
На семейните Везни, през май 2019 година, ще им се наложи с всички сили да се сражават, за да запазят отношенията си със съпруга/та. Честите разправии и конфликти са свършили коварното си дело и вие сте на границата на развода. Как ще свърши всичко това е трудно да се каже, но е сигурно, че докато вие не намерите взаимно разбирателство, никой няма да ви помогне да оправите отношенията си.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Везните сериозно да подходят към покупката или продажбата на жилище, ремонт или преместване. Добре е леко да промените интериора в дома си, а също и да купите нещо ново – мебели или битова техника. Суетата ще се окаже приятна, а грижите няма да ви напрегнат до степен, че да забравите за основната си работа.
През този месец могат видимо да се развалят отношенията с близките ви роднини. Ако се разрази скандал, то е по-добре Везните да заемат позицията на наблюдатели. Не трябва да доказвате това, което, така или иначе, ще бъде пренебрегнато.
Любовният хороскоп за май 2019 година съветва самотните Везни да определят своите приоритети и да разберат, какво все пак им е нужно. Семейство или флиртуване? Важното е да не заблуждавате избраника/цата си. Възможно е те да имат други планове за вашите отношения. Не е изключена съдбоносна среща далече от дома. Така че, ако Везните отидат командировка или на почивка, трябва да бъдат внимателни. Защото именно там може да се окаже този/тази, които да станат ваши спътници в живота.
Ако много силно искате да си върнете предишна любов, то вдигнете телефона и се обадете или обикаляйте около дома му/й … Накратко, присъствайте навсякъде, наоколо! Макар че, възможно е ситуацията да си остане такава, на това ниво. Любовният хороскоп за май 2019 година съветва Везните да не се потапят в миналото. Най-добре е да гледате оптимистично на настоящето и изграждайте бъдещето.