Хороскоп ноември 2019 за РибиНа Рибите ще им се наложи да се „въртят“, суетят и активират изцяло. Вие ще решите всички насъщни въпроси, отнасящи се до финансите и работата. Внезапни приходи ще стабилизират ситуацията. Хороскопът обещава, в срeдата на месеца, изгоден договор с чуждестранни партньори. Не си и помисляйте да казвате „не“, дори и да не сте психически готови за промяна.
Много Риби ще сменят местожителството си или ще емигрират. Там ги очаква среща с любим човек и официален брак. При семейните Риби са възможни неприятности с децата, които са подрастващи, затова е по-добре да разговаряте директно с тях.
Месецът съветва жените Риби да преминат преглед при гинеколог. Всичко се лекува, ако навреме се постави диагноза. Мъжете, родени под този знак, ги очакват проблеми със стомаха и черния дроб, особено, ако в хранителния им рацион присъстват колбаси и газирани напитки.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Рибите огромен прилив на енергия и трудоспособност, на които само може да им се завиди. Вие успешно ще приключите всичко, което сте започнали по-рано. Всички проблеми и препятствия на пътя ви към достигане на целите са незабележими. Перспективни предложения и творчески проекти ще ви дадат възможност да се изявите. Единствено, заниманията с документи и книжа, ще ви изкара от обичайния график.
През ноември не пречи Рибите да бъдат амбициозни и да започнат сътрудничество с големи компании. Работейки за компанията, не ограничавайте възможностите да „разперите крила“ в други сфери на дейност. Важното е да не забравяте за почивката, а в свободното си време се занимавайте с любимото си хоби.
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Рибите да бъдат принципиални, ако въпросът се отнася до кариерата и нови проекти. Вие отдавна сте заслужили издигането и може спокойно да го кажете на началството. Между другото, ще имате много предложения за нова работа. Но половина от тях ще бъдат свързани с постоянни пътувания и финансови изчисления. Премислете всичко до най-дребните детайли, за да не разочаровате и себе си, и тези, с които планирате да работите.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Рибите да се насочат към спестяване, а не към пилеене на пари. И не разваляйте изгодните връзки, защото ще останете без постъпления. Ефективно вложете част от средствата в дело, което сте замислили отдавна, заедно с приятел/ка. Ако сте обмислили всички нюанси, то с лекота ще заобиколите загубите и кризите. Ако сте решили да купите мебели или битова техника, не се бавете, започнете да обикаляте по магазините. Нали не искате да купите нещо скъпо и, още повече, некачествено. Доста пари ще отидат за семейството.
Здравето на Рибите
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Рибите да запазват енергийния баланс във всичко, дори в дребните и незначителни дела. В противен случай, ще разпилеете енергията си и ще ви бъде трудно да си върнете силите. Не ви застрашават сериозни заболявания, но простуда и хрема ще хванете. Физическите натоварвания се нуждаят от редовно и пълноценно хранене. Добавете в своя рацион продукти, богати на белтъчини, калций и витамин С. Бъдете внимателни зад волана! Особено, ако има поледица. В края на месеца ще се окаже уязвима сърдечно-съдовата система, затова е по-добре да се откажете от спортните занимания.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година предсказва на Рибите вълна от чувствени спомени, които ще ви върнат в миналото. Но ще се наложи да се отдръпнете от всичко това, за да не потънете в тъга и разочарование. Всички проблеми в личната сфера решавайте без натиск и нерви. Ако нещо може да се промени, опитайте. Не са изключени конфликтни ситуации в отношенията с близките роднини, чиито изисквания, относно вашата персона, определено са повишени.
Семейните Риби трябва да поемат инициативата в свои ръце през ноември, а също усърдно да се заемат с оправяне на бита и комфорта в дома. Само се постарайте да действате внимателно, за да не нараните някого с резки думи или ненужна критика. В много двойки, най-накрая, ще се появи детенце, затова щастието им ще бъде безкрайно.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Рибите, които все още са сами, незабравима среща. Но това не означава, че романът ще продължи дълго и ще доведе до брак. Ще се наложи да изкорените своите недостатъци, за да задържите в живота си човека, когото ви харесва.
Тези, които скоро са създали семейство няма да оставят съпруга/та да скучаят. Ще прекарват много време в разходки, ще се заемат с ремонт и ще купят всичко необходимо за обновяването на интериора. През ноември 2019 година нищо няма да попречи на Рибите да укрепят отношенията си с партньора/ката, но не трябва да забравят да бъдат нежни и отстъпчиви. И не се карайте за „глупости“, в такива моменти, по-добре, си спомняйте за първия ден на запознанството си.