Хороскоп ноември 2019 за СтрелецАвантюрите и финансовите рискове могат да доведат Стрелците до плачевни последствия. Ако имате възможност, по-добре си вземете отпуска и отидете да си починете на морското крайбрежие. Макар че и пътуване зад граница също ще бъде полезна и удивителна.
Месецът обещава на Стрелците успехи на професионалното поприще. Важно е да вярвате в себе си и в своите таланти. Личната сфера не е затруднена от недомлъвки и конфликти, затова не нагнетявайте сами обстановката у дома. Ако Стрелците още са сами, тях ги очаква съдбоносна среща. Дали това ще бъде вашата половинка или не, ще решите само вие. Макар че ситуация с непланирана бременност може рязко да постави всичко по местата.
Стрелците обожават да прихапват сандвичи на крак, което може да ги доведе до заболяване на стомаха или червата. Хороскопът за ноември 2019 година съветва внимателно да се отнасяте към организма си, иначе той на мига ще напомни за себе си с болки и тежести.

Кариера и финанси 
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Стрелците да повишат квалификацията си, а също и леко да усложнят дейността, която вършат отдавна. Вие, буквално тъпчете на едно място, което няма да ви доведе до ръст в кариерата и няма да ви донесе приходи. Всичко това, което по-рано сте планирали, реализирайте го. Особено, ако „държите юздите“ на голямо предприятие или сте отговорник на голям работен проект. Практически опит ще натрупат Стрелците, които отидат в командировка.
През ноември трябва да стоите по-далече от конфликтите. Дори дребните спорове и повишения тон могат да ви „разпалят“, а това да доведе до грешки и загуби. Висящите проблеми в професионалната сфера е най-добре да решавате заедно с тези, които винаги са ви подкрепяли. Не е нужно да търсите леки пътища, те сами ще ви намерят.
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Стрелците да се отдръпнат от всичко безполезно и скучно. Макар че, ще ви бъде трудно да го направите, ако просто сте наемници. Но, ако демонстрирате своята кипяща енергия и талантите си, началството ще ви назначи на нова длъжност. Нали отдавна мечтаете за това?
Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Стрелците неудачен месец по отношение на парите. Естествено, няма да гладувате и да си отказвате необходимото, но и приходи може да не очаквате. Всичко ще бъде обичайното, а ви се иска повече, нали? Тогава трябва сериозно да помислите за начало на собствен бизнес, който да започне да ви носи доходи. Не бавете плащането на кредитите, защото лихвата ще стане баснословна. Възможно е да ви платят аванс или някакъв бонус, какъвто не сте получавали от много години. В края на ноември очаквайте изненадващ приход, а, ако купите билет от лотарията, може да се окаже печеливш.
Здравето на Стрелците
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Стрелците да пазят здравето си, за да не го „изпуснат“. Вие незаслужено забравяте за обикновените профилактични мерки. Ядете „боклуци“ и седите пред компютъра по цяла нощ. Не сте ли чували за витамините? Купете това, което ви съветва доктора, не експериментирайте с лекарствата. По време на Пълнолунието - 11, 12, 13 ноември, трябва да бъдете много внимателни. Организмът ви е отслабнал, имунитетът е снижен, а вие продължавате да живеете нехайно. Така и болницата е близо. Ще се окажат ефективни овлажняващите и почистващи маски за кожата на лицето.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Стрелците да бъдат по-меки и внимателни по отношение на избраника/цата си. Вашите подигравки в общуването са неуместни, те само ще отровят чувствата. Отделяйте повече време един на друг, не разказвайте за работата си и решавайте всички проблеми заедно. Заради дреболии страдате и двамата, не разрушавайте това, което е ценно и първостепенно. Разбира се, не при всички двойки ще цари любов. Не е изключено на някои от вас да им се иска да се разделят с партньора/ката си.
Следете за информация, която ще получите в края на октомври до средата на ноември. Тя ще се окаже не само интересна, но и полезна. Направете си изводи и продължавайте напред. Важното е Стрелците да не зациклят на това, защото ще навредят както на своето настроение, така и на отношенията с любимия човек. Наблюдавайте ситуацията, всичко ще се оправи с времето.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година препоръчва на семейните Стрелци да бъдат внимателни, ако се стигне до покупка или продажба на жилище. Възможно е парите да се окажат недостатъчни и да се наложи да вземете заем. Откажете се от флирт с колега/колежка, дори и чувствата да силни. Ще си подложите сами „динена кора“, това може да доведе до разправии със съпруга/та.
С възпитанието на децата ще успеят тези Стрелци, които ще бъдат приятели с тях. Постарайте се да общувате като равни, с лекота и достъпно. Ако бъдете искрени, в отговор ще получите същото отношение към вас.