Хороскоп октомври 2019 за ОвенГледай в youtubeНа Овните няма да са им нужни особени усилия и космическа енергия, за да подходят качествено към основната си дейност. Обратно, вие ще се вдъхновявате от собствените си идеи, които ще ви помогнат да се издигнете нагоре към върха и да увеличите доходите си.
Хороскопът предсказва на Овните завистливи погледи от страна на колегите, сплетни и подигравки. Но на вас ви е все едно, защото имате ясна цел – реализиране на нови проекти и материално благополучие.
Кое често разваля добрите отношения между влюбените? Разбира се необоснованата ревност. Именно това ще се случи с Овните през този месец. Любимият човек ще ви подозира и обвинява във всичко, за което си заслужава. Бъдете внимателни, защото раздялата няма да бъде далече.
Хороскопът съветва семейните Овни да станат по-близки с децата си и не само, за да намерят взаимно разбирателство с тях, но и да им помогнат да решат проблемите си. В средата на есента се очакват много семейни празници, масови мероприятия и ходене на кино, театри или концерти.

Кариерен и финансов
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Овните наситен на срещи, преговори и командировки месец. Вие най-накрая ще успеете да реализирате личните си интереси работата, а също и да завържете перспективни връзки. Важно е да не изпускате нищо и да събирате нова информация. Без съмнение се движете към промените!
Октомври 2019 година е отличен месец за всякакви начинания и повишаване на квалификацията. Не снижавайте активността си, бъдете инициативни и, най-важното, оптимистични. Ако на пътя ви се появят конкуренти, трябва да общувате с тях като равни. Дръжте се достойно, не се подлагайте на унижения и оскърбления. Иначе ще стъпчете репутацията си.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Овните страхотен период за делата, които се нуждаят от отговорност и самодисциплина. Подписвайки вече познати за вас документи, не се разсейвайте. Успешно ще премине делово пътуване, а от договорите по-добре се откажете. Още не му е дошло времето, въоръжете се с търпение. Избирайте най-краткия път към набелязаните цели, не обикаляйте.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Овните заплетена ситуация с финансите. И именно, благодарение на вас, тя ще бъде такава. Вие сте прекалено самонадеяни когато се касае за сделки и договори, което води към големи загуби. Помнете, ако някой ви предложи сътрудничество, то веднага попитайте колко ще ви плащат. Битовите и семейните дела също ще се нуждаят от немалки вложения, особено, ако Овните са замислили строителство на дом или вила. Полученият през октомври доход трябва да оставите като неприкосновен запас, а не да харчите за различни вещи, развлечения и лични удоволствия.
Здравето на Овните
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Овните чудесно самочувствие, но, заради излишна енергия могат да разклатят физическото си здраве. Старайте се не само сутрин, но и преди лягане да изпълнявате упражнения. Например: за разтягане на гръбначния стълб. Необходимо е повече да бъдете на чист въздух, да ходите пеша и да се занимавате с активни видове спорт. Не са изключени проблеми със съня, с които може да се борите с народни средства. Съществуват много начини за бързо и дълбоко заспиване. Използвайте всичко възможно, само не посягайте към антидепресантите. Желателно е да оставите пушенето и да не злоупотребявате с алкохол.