Хороскоп октомври 2019 за СтрелецГледай в youtube Ако при Стрелците се появят проблеми, то те ще бъдат финансови. Между другото, вие сами сте си виновни за това, че сте останали без пукната стотинка в джоба. Добре е, че до вас има близки и приятели, иначе бихте влезли в кредитни задължения. В любовната сфера, хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Стрелците хармония и щастие. Нито една разправия с избраника/цата за целия месец, това вече е рекорд.
Знаете, че където е „тънко, там се къса“. Това може напълно да отнесем към здравето на Стрелците, които ще се чувстват „болни и разбити“. Трябва да си почивате повече, да спите по-дълго и да се храните с режим. Хороскопът препоръчва да си направите изследвания и разберете защо се появяват слабостта и безсилието. Може би трябва по-често да бъдете на чист въздух и да мислите позитивно? Или да останете сами, за да натрупате сили и енергия.
Заядливите ергени от знака Стрелец трябва да сменят местоживеенето си, дори за няколко дни. Възможно е да се влюбите, а след това и да се ожените. При това успешно, за цял живот.

Кариера и финанси за Стрелците
Хороскопът за октомври 2019 година не съветва Стрелците да се заемат с трудни задачи, а да се развиват в ново професионално направление. Предпостави за това съществуват, затова не се „свивайте“ от набелязания път. Полезно ще бъде да укрепвате връзките със старите си партньори, да се адаптирате в колектива и да бъдете целеустремени. За да сключите сделка, трябва да съберете необходимите документи и в срок.
Октомври 2019 година ще премине под знака на честните делови взаимоотношения за Стрелците. Но помнете, че ситуацията може да се промени, ако спрете да работите над себе си. Недостатъците ще ви вкарат в такава ситуация, каквато дори и не сте очаквали. Бъдете сдържани и без емоции управлявайте своето поведение.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Стрелците бурна ситуация в службата. Може да затънете в такива задачи, които са ви малко познати, затова не се захващайте с тях, докато не довършите старите дела. Ситуацията в колектива може рязко да се измени, особено, ако се появи някой, който е разумен и отговорен. Може да избухне конфликт напразно.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Стрелците забързан месец по отношение на финансите. Те ще ви вълнуват повече, отколкото нов любовен роман. Ще се наложи да тичате в търсене на още една работа, за да имате за храна и за пътуване зад граница с избраника/цата. По-добре отложете за друг месец покупката на скъпи вещи или придобивката на жилище. Положението еднозначно ще се стабилизира, но всичко ще зависи от външни обстоятелства. Какво пък, на Стрелците ще им се наложи да станат практични и пестеливи. Важно е, да не стигате до алчност. Помнете, ако знаете цената на парите, те ще започнат да идват при вас.
Здравето на Стрелците
Хороскопът за октомври 2019 година прогнозира за Стрелците много положителна енергия, затова не ги заплашват никакви болести. Отдавна е известно, че колкото по-позитивен е човек, толкова по-устойчиво е неговото здраве. Ако имате желание можете да отидете на солариум, да се запишете за масаж, да си вземете абонаментна карта за басейн. Важното е, всичко да излиза от душата ви, а по задължение. Стрелците, по принцип, не са мнителни, но през октомври, при тях, ще появи страст да търсят у себе си всички медицински, енциклопедични болести. Може би е по-добре да отидете в поликлиниката? Докторът ще назначи нужните изследвания и ще ви постави диагноза. И не мързелувайте, запишете се на йога.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година обещава на Стрелците ярък, но нееднозначен в личната сфера месец. Външно всичко ще се получава отлично, а в действителност, в душата ви ще бушува ураган. Объркване и вълнение ще отнемат по-голямата част от времето, което може да доведе до разочарование от партньора/ката. Къде е вашата природна самоувереност? Използвайте я в пълна степен, за да не загубите човека, който напълно съответства на вашите идеали.
А на семейните Стрелци ще им се наложи да се измъкват от трудна ситуация. Как това да стане безболезнено? Не се знае. Необходимо е било по-рано да мислите, а не да завързвате извънбрачни връзки. Помнете, че тайните, а още повече откровения флирт, трудно се крият от околните. И си спомнете поговорката „от два стола се пада на земята“. Смирете своите апетити и интимните си желания.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година съветва Стрелците да се изолират от конфликтите с всякакви средства. Сега не сте в състояние да подронвате авторитета си. Заемете се с организиране на личния си живот, ако все още сте сами. Вие сте прекалено съсредоточени върху себе си и работата и не забелязвате симпатичните ухажори.
Приятни промени и известно оживление в отношенията с роднините очакват Стрелците. Вие заедно ще организирате някакво тържество, мероприятие или посещение на кино. Ако възникнат разправии, ще намерите компромиси и от двете страни. Битовите проблеми непременно ще се разрешат, но за това ще бъдат нужни не само време и сили, но и финанси. Важно е да не бързате да свършите всичко за един ден.